OrgasmService - Orgazmus Klinika - Orvosi Gyakorlati Szexológia
2019. június 07. írta: Dr. Tóth Emese orvosszexológus

OrgasmService - Orgazmus Klinika - Orvosi Gyakorlati Szexológia

Ne erőlködj! Ne késleltesd! Ne gyógyszereld! A szex csak élvezetes úton javítható!

Az Orvosi Gyakorlati Szexológia egyetlen könyvét 2006-ban adtuk ki, Orgazmus Service címmel. Sok média szereplés is volt a kétezres évek első évtizedében, így nem gondoltam, hogy valaha külön blogot is fogok indítani. Ez azonban már a múlté és most teszek egy-egy kísérletet arra, hogy átadjak pár instrukciót, néhány praktikus tudnivalót és összefüggést, mert ezek hiányoznak még a szexualitás jobb megismeréséhez. Ezek nélkül könnyű mellékvágányra tévedni. Jó lenne túlhaladni és átdolgozni azokat a módszereket és nézeteket is, amikben sok a félreértés, a lényegtelenség és a vakon tapogatózás, azaz a csupán szituációk és viselkedési formák elemzésein alapuló szexológiai útvesztők építését is mellőzhetővé lehetne tenni.

Nem kivétel ez alól a gyógyszeriparág sem, mert ráerőszakolják a természetes működésekre és a természetes működészavarokra az idegrendszer vegyi csonkítását, a lélek sorvasztását és a test krónikus betegségek felé taszítását.

TLSZ, azaz Test, Lélek, Szellem

Mindig újabb tapasztalatokat érdemes gyűjteni, és továbbra sem beleragadni az eddigiekbe. Tovább kell keresni a mélyebb megértést. Nem kicsinyelni le a TEST fontosságát, bár szinte kortalan divat, hogy a test csak tisztátalan, lényegtelen és nem méltó a lélekhez. Nem hihetjük el, hogy az élet nagy részét kihasználatlanul hagyó és dogmákkal korlátozott élet válna javára a lelki fejlődésnek.

A testtel foglalkozni mellőzhetetlen, ha a lelket is egyensúlyban szeretnénk tartani, és olykor meggyógyítani is ezen keresztül lehet a legkönnyebben. Rengeteg gyakorlatot dolgoztunk ki arra is, hogy a TLSZ fejlődhessen. Valójában persze sosem dolgozhatunk csupán csak a testtel. Ez nem volna elegendő az életbevágó kívánságokhoz.

OrgasmService a gyakorlatban

"Az OS program minden részében eredeti, önálló, szerzői jogokkal védett. Tudományos alapját az OS módszer képezi, melynek fantázianeve "Szexbacillus" technológia. Az OS program 2002-ben indult és ledöntötte a korlátokat. Kezdetben a pacientúra 98%-át olyan nők, férfiak és párok alkották, akik a magánéletükbe soha senkit sem szerettek volna bevonni. Ez volt akkoriban az általános hozzáállás Magyarországon. Az újfajta rendelés hallatán azonban rögtön bizalmat szavaztak és felkeresték a klinikát. A terápia fő alkotórészei: gerincoszlop és idegrendszeri edzés, ruhás masszázs, eszközös edzés és más praktikus gyakorlatok.

Ugyanebben az időben robbant be a legelső férfiaknak szánt potencianövelő tabletta is, ami szintén új reményt adott a potenciazavarokban szenvedőknek. A tablettákat azonban rideg és zsúfolt orvosi rendelőkben, a diszkréciót nélkülözve lehetett beszerezni. Ráadásul nem mindenkinek vált be és nem is ajánlott bárkinek szedni. Nőknek szánt potencianövelőket pedig nem sikerült gyártani. Ezek miatt is egyre nagyobb nyitottsággal és kíváncsisággal keresték fel az “Orgazmus Klinikát”, ugyanolyan arányban a nők és a férfiak is. Gyorsan ismertté váltunk az orgazmus problémák sikeres megoldása miatt, ami az összes női-férfi szex-zavarra jellemző." ( https://www.drtothemese.hu/az-os-programrol/)

Az orvoskollégák ismeretlenül is felkerestek vagy írtak nekem, és bátor tettként, valamint nagy hiánypótlóként üdvözölték munkámat már az első hónapoktól kezdve. Módszeremnek a szexuálpszichológia szakmával nincs kapcsolata, de nem is műtét vagy gyógyszer, és nem is szex-szolgáltatás. A mai napig úgy érkeznek hozzánk a páciensek, hogy az fogja meg őket legjobban, hogy nálunk gyakorlati terápiát kapnak és reménykednek, hogy teszünk az érdekükben végre valamit. Közben izgatottak és kissé félnek is, hogy mi fog történni, hiszen nem kerülgetjük a témát.

Még ritka a szalonképes hétköznapi fantázia arról, hogy a szex-szel hogyan lehet foglalkozni a gyakorlatban, szakemberként és páciensként. Hogyan lehet ezt a szemérem sértése és bármilyen kellemetlenség nélkül tenni, de eredményesen tenni. Mára azonban sokat fordult a világ. Vannak terápiák, amik meg merték célozni a szex-szolgáltatás szerűség behozását a terápiás célú segítségnyújtásba. Számunkra ez az út sem volt szükséges. Teljesen más lehetőségeink vannak rá, hogy létrehozzuk a kedvező változásokat. 

"Kidolgozott kutatási témák

Szexualitáson keresztül zajló emberi kapcsolódások újfajta megközelítése, törvényszerűségeinek felismerése és rendszerbe foglalása. Szex-működészavarok oka, mechanizmusa, megoldása, ezen belül az eszközös edzések. Lelki tényezők szerepének és jelentőségének kitisztázása. Az eddig különálló zavarként magyarázott és gyógykezelt korai magömlés és merevedési zavar egységes rendszerbe foglalása, és gyógyszermentes gyógyítása. Ugyanezen jelenségek felismerése, leírása és megoldása nőknél is. A női és férfi orgazmus zavarok egységes elméletbe foglalása. Orgazmus- és párkapcsolati képességeket fejlesztő oktatási és tréningprogram. Az önkielégítés és az orgazmus fejlődési-egészségmegőrzési funkciójának és jelentőségének felismerése és leírása. A szerelem és a nemek közötti viszonyok ismereteinek gyakorlatias oktatása. Stressz és a szexológiai zavarok összefüggéseinek kitisztázása, a Stressz Indukálta Szex-zavar Szindróma (SISS) leírása és a megoldás kidolgozása. Pánikbetegség és a megelőző zavarok mechanizmusának leírása, gyógyszermentesítése, gyógyítása. Terhességgel, szüléssel és a kisgyermekes élettel összefüggő szexuális és párkapcsolati problémák megoldása és az erre az időszakra jellemző jó lehetőségek megismertetése. Swingerelés, párcserék, ismerkedés, kalandozások és más témák, valamint párterápiás tanácsadások. Kutatásokat folytatott az emberi szexműködések képességhatárainak jobb megismerésére, az elégtelen és az egészséges elkülönítésére, és a továbbfejlődési lehetőségek kidolgozására." https://www.drtothemese.hu/az-os-programrol/)

 

Szerzőség

Ma az eredeti források számontartása fontosabb, mint valaha, mert elfedik őket a tőlük tömegével plagizáló, de a tudást nem értőn, eltorzítva vagy hiányosan kiragadva továbbadók. Nem sajnálom tehát, ha tanulnak belőlem és ha élnek is vele, de ne korlátozzák a saját tudás szintjükre, mert más többet is megérthet és hasznosíthat belőle, ha az eredetire visszavezethető.

Az itt és máshol megjelent írásaimban közölt információk mindegyike a saját kutatásaimra, munkáimra épülnek és kizárólag a saját véleményemet tükrözik. Szerzői jogvédelem alatt áll valamennyi itteni vagy bárhol máshol, a nevem alatt megjelent tartalom is. Használd nyugodtan, hivatkozva a szerzőre, rám, vagy egyszerűen add meg a forráshivatkozást. Nem lesz több senki azzal, ha tanul valamit, de aztán hagyja feledésbe merülni, hogy mi módon jutott hozzá.

OrgasmService Do by Dr. Emese Toth - https://www.drtothemese.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://drtothemese-orvosszexologus.blog.hu/api/trackback/id/tr6314883856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása