Szeretők, Szerelmesek és Mindenki boldogsága
2022. november 02. írta: Dr. Tóth Emese orvosszexológus

Szeretők, Szerelmesek és Mindenki boldogsága

 

japan_love_5mb.png 

Mindenki Boldogsága

 

A boldogság jön, amint Egy készen áll.

Egyből származik, ha van hozzá Erő.

Nem kell több, csak Egy.

Az egyesülés is Egy.

Egyesülésből ered hozzá minden Erő.

 Illúzióik tükröződései Együtt sokszorozzák.

 

 

Mit jelent felkészültnek lenni?

A jó élet felkészültség kérdése. Amire nem állsz készen, abban csak kezdetleges lehetsz. Csupán a korosodás vagy a tapasztalatszerzés önmagában nem jelent elegendő felkészültséget. Miért?

A felkészültség edzettséget jelent. A megszerzése és a fenntartása a minden napi edzés. A folyamatos fejlődéshez napi edzés kell. Csak a szinten tartáshoz elegendő a heti 3-4 edzés. A kevesebb előbb-utóbb elégtelenséghez vezet. Már nem leszel képes arra sem, amire azelőtt még az voltál. 

Miben lehet megedződni avagy mire lehet felkészülni?

Pontosan azt kell edzeni, amiben jobbá szeretnél válni. Az úszáshoz más kell, mint a zongorázáshoz, a festéshez vagy a sebészkedéshez. A széleskörű edzettséghez pedig gondosan felépített, szélesedő spektrumú edzések kellenek. Az időigényesség határok között tartása pedig úgy oldható meg, hogy egyre nehezebb és sokrétűbb feladatokra térnek át. 

Mit lehet elérni?

Bármilyen reálisan is lehetséges kívánságod teljesülhet, attól függetlenül, hogy jelenleg képes vagy-e rá. Ha ez a kívánság például a sokkal szabadabb és izzóbb párszex lenne, akkor ezt kellene gyakorolnod, akár női, akár férfi szerveid vannak hozzá. Hogyan?

Zavartalanul kísérletezve, de csak úgy, hogy közben egyre pontosabban a célnak megfelelő állapotba kerülhess. Például egyre kellemesebb izgalmi állapotba, ami a párszexszel azonos. 

Hogyan válik lathatóvá a siker éles helyzetekben?

Az éles helyzetekben pontosan azokat az új eredményeket fogod tapasztalni, amiket a célzott edzésen addigra elértél. Még pedig ott is azonnal és könnyedén. Persze, amennyiben pontos módon edzettél.

Mikorra várhato ez?

A pontosan kivitelezett edzéseken azonnal elkezdődik az erőnléti változás, ahogy te is érzed, de 2-3 héten belül már egyre látványosabbá válik a kapcsolataidban is. Nemcsak a párod, hanem minden érzékeny és figyelmes ember felfigyelhet rád, arra hogy kedvezően változol.

Hogyan edzz pontosan a párszexre?

Megfelelően pontos modellt kellett hozzá megalkotni, minden lényeges elem beépítésével: az éles helyzettel azonos izgalmakkal, helyzetekkel, mozgásokkal, érzelmekkel és élvezettel. Ha bármelyik hiányozna belőle, nem lenne meg a kívánt eredmény. A pontos párszexre edzés kis előkészítéssel rövid időn belül megtanulható és közben érkeznek a sikerek is.

Még a páros pozíciókban végezhető mozgásokat is újra kell tanulni, többé-kevésbé mindenkinek. A szokásosan végzett helytelen, elnagyolt mozgások energiavesztők és ezért fárasztók. Miattuk elveszítik az élvezetet is, ráadásul fájdalmakat okozhatnak. Erről az "önfejlesztőként" is használt szexfilmek sem adnak helyes útmutatást, de az elérhető élményekről sem. sok a tévedés arról, hogy kinek mi izgató és mivel lehet egymást kellemesen meglepni.

A helyes mozgás-modell szerinti pontos edzés képessé tesz olyan mozgásformákra, amik feltöltenek, nem okoznak kellemetlenségeket, könnyen összehangolhatók egymással és nagyobb élvezetet biztosítanak az élményekben, de látványként is.

Mi a célja a modellezésnek?

A modellezés célja minden alkalommal megdolgoztatni magadat az éles helyzettel pontosan megegyezően, és ezzel a valós átélés teljes eléréséig jutni. Az ilyen alkalmakból felépülő rendszeres edzésekkel elérhetők az erőnléti és más kedvező változások, valamint a kitűzött célok. 

Hogyan működik a modell?

Modellezéskor a saját elképzeléseiddel alkotsz szinkronitást a valóságban. Ezzel megtanulod realizálni a vágyaidat, megfelelően pontos munkát rakva bele. Ezzel felépíted magadban az orgazmus elérésének lehetőségét és a korlátlanul önálló kielégülési képességet.

Innentől nem függsz attól, hogy egy alkalmi társ vagy a szerelmed milyen kezdőállapotban van, mert a te erős állapotod kettőtöknek is elég lesz a lendülethez. 

A modellben mivel imitálható a párod?

Edzőeszközzel, amit a modellnek megfelelően használsz. (A “játékszerek” erre nem alkalmasak.) 

Eszköz nélkül lehet edzeni?

Nem lehetséges, ahogy az úszás sem lehetséges víz nélkül. 

Eszköz helyett partnerrrel lehet edzeni?

Lehetne, ha ő is szeretné, de ez nem teszi lehetővé a szabad kísérletezést és a kezdeti problémák figyelmen kívül hagyhatóságát. Ráadásul párban az éles helyzetben edzenél, amikor szükségtelenül bonyolultabban kellene dolgoznod magadon és ezért túl sok lenne a hibázás lehetősége. És persze nem helyes más embert edzésre használni és csak magadra figyelni.

Törekszünk a lehető legegyszerűbb és kellemes módszerre, ami a legkönnyebben és a leggyorsabban vezethet eredményre, azaz egy optimális modellre.

Modellezés alapján az olyan bonyolult jelenségekkel és rendszerekkel is dolgozni tudunk, amikben túl sok változót kellene számon tartani egyszerre. Ilyen komplexitású az ember is. Az ilyen rendszerekben a lényegre lecsupaszítás az optimális módszer.

A modellezés nem más, mint optimalizált elérési utak kidolgozása. 

A fejlődéshez önálló és korlátok nélküli, rendszeres munka szükséges, ami párban nem lehetséges. Túl bonyolult lenne és nem is kedvező a közös - főleg az örömszerző közös - életbe személyes problémákat vinni. Oda inkább az új eredményeket, a legjobb állapotunkat érdemes szívből beleadni.

 

Foto: shutterstock

Minden jog fenntartva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://drtothemese-orvosszexologus.blog.hu/api/trackback/id/tr917968486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása